Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wil je de jeugd pleasen dan moet je wat bieden

De jeugd van tegenwoordig wil meer beleving als men naar een zwembad gaat, blijkt uit recent onderzoek. Het is gebleken dat zwembaden met weinig toeters en bellen lastig of helemaal niet meer zijn te exploiteren.

Inmiddels zijn er al talloze voorbeelden van recht toe recht aan zwembaden op te noemen waarbij het water aan de lippen staat. Gelukkig nemen ook veel exploitanten de juiste beslissingen.

Een waterglijbaan is een onmisbaar element geworden en een waterspeeltuin voor de allerkleinsten is eigenlijk een must voor ieder zwembad. Daarnaast groeit de vraag naar wellnessfaciliteiten om het plaatje compleet te maken.

Maar ook door regelmatig uitdagende activiteiten te organiseren voor de jeugd. Er zijn  tal van voorbeelden op te noemen, zoals waterskiën, watervoetbal, schatduiken en bijvoorbeeld wak zwemmen.

Beleving daar draait tegenwoordig alles om. De jeugd wil geëntertaind worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.