Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Sportplaza Moerdijk haalt bakzeil in kort geding

Sportplaza Moerdijk moet van de rechtbank per 1 januari de exploitatie van zwembaden De Bosselaar in Zevenbergen en De Niervaert in Klundert overdragen aan Optisport Exploitaties.

De huidige exploitant had een kort geding aangespannen tegen de gemeente Moerdijk, maar volgens de rechtbank voldeed Sportplaza niet aan de gunningsvoorwaarden.

Op de jaarlijkse onderhoudskosten voor zwembad De Bosselaar had Sportplaza 981 euro hoger ingeschreven op het maximum gestelde bedrag van 45.000 euro. Om die reden werd Sportplaza uitgesloten van de gunningsprocedure en besloot de gemeente Moerdijk in zee te gaan met Optisport Exploitaties.

Sportplaza Moerdijk is al veertig jaar exploitant van De Niervaert en tien jaar van De Bosselaar, alle personeelsleden gaan over naar de nieuwe exploitant Optisport.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.