Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

NLdoet, ook om nieuwe vrijwilligers te werven

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Voor openluchtzwembaden is dit een uitgelezen kans om nieuwe vrijwilligers te werven en uiteraard om klussen geklaard te krijgen.

Veel van deze zwembaden worden gerund door stichtingen en vrijwilligers en kunnen alle hulp gebruiken. Dus doe mee aan NLdoet!

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Milieubarometer maakt werk van energiebesparing

Met de hulp van de milieubarometer wordt de milieuprestatie van zwembaden inzichtelijk gemaakt. De Milieubarometer is een duurzaamheidsmonitor dat de milieukosten en -prestaties van een zwembad snel en eenvoudig zichtbaar maakt.

Exploitanten van zwembaden kunnen via de milieubarometer in één oogopslag zien op welke milieu-aspecten nog zou kunnen worden bespaard. De Milieubarometer wordt voor gemeenten gratis aangeboden door de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG).

Hiermee worden zij dus gestimuleerd om nog meer werk te maken van energiebesparing en gerelateerde kosten van zwembaden.

milieu

 

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.