Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vakantiepark Beekse Bergen heet vanaf nu Lake Resort

Dat klinkt wel effe anders. Een jaar geleden brandde het centrumgebouw van vakantiepark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek af, ook het zwembad.

Er staat nu een compleet nieuw centrumgebouw inclusief zwembad, restaurant, supermarkt en snackbar.

Het hele voormalige vakantiepark heeft tegelijkertijd een luxe upgrade gekregen. De sanitairgebouwen zijn aangepakt en de recreatiewoningen zijn opnieuw ingericht.

En bij meer luxe hoort een nieuwe en exclusieve naam: Lake Resort. Binnenkort wordt het ‘nieuwe’ park geopend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Milieubarometer maakt werk van energiebesparing

Met de hulp van de milieubarometer wordt de milieuprestatie van zwembaden inzichtelijk gemaakt. De Milieubarometer is een duurzaamheidsmonitor dat de milieukosten en -prestaties van een zwembad snel en eenvoudig zichtbaar maakt.

Exploitanten van zwembaden kunnen via de milieubarometer in één oogopslag zien op welke milieu-aspecten nog zou kunnen worden bespaard. De Milieubarometer wordt voor gemeenten gratis aangeboden door de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG).

Hiermee worden zij dus gestimuleerd om nog meer werk te maken van energiebesparing en gerelateerde kosten van zwembaden.

milieu

 

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.